River, vesti

Gost iznenađenja Ana Kokić!

Večeras će na jednom od najpopularnijih splavova u Beogradu, na splavu River, nastupiti Ana Kokić Rađen. Atraktivna blondina ne prestaje da niže nastupe što naročito raduje njene fanove.

Najnoviji singl "Nije pametno" oduševio je i njene fanove, ali i goste poznatih diskoteka širom Srbije. Međutim, nisu pesme jedino što oduševljava pevačicine fanove. Ana je nedavno na svom Facebook profilu počastila svoje obožavaoce jednom provokativnom fotkom. Fotografija na kojoj Ana pozira u peni u crnom bikiniju nastala je na letovanju u Turskoj gde je boravila sa svojom porodicom na odmoru. Ana je ovim potezom zagolicala maštu svojim sexy oblinama na kojima mogu da joj pozavide mnoge koleginice.

Dakle, ako dođete večeras na splav River, očekuje vas fenomenalna atmosfera kakvu Ana Kokić pravi gde god da nastupa. Iako je sredina nedelje, splav River je prepun gostiju pa vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite Online, jednim klikom na sajtu beogradnocu.com, ili putem Call Centra 063 33 33 44.

River

Fotografisano na Splav River

River

Fotografisano na Splav River

Pogledajte galeriju slika koju je napravio fotograf sajta beogradnocu.com i uverićete se u to da je najbolji provod sredom u Beogradu upravo na splavu River.

 

beogradnocu.com