vesti

Gosti su dokaz da “Sunce” sija i noću.

Energija koja ovde vlada  se veoma brzo širi na goste, pa se vaš provod ovde uvek završi bolje nego što ste očekivali. Kad kažemo odlična hrana, povoljne cene, prijatan ambijent, ljubazno osoblje, sjajna atmosfera, provod - odmah ćemo vas asocirati na restoran Sunce. Naime, u restoranu Sunce uz tradicionalnu kuhinju svake večeri vaše uživanje upotpunjuje muzički program koji vam pruža maksimalno dobar provod.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš izlazak možete uživati u drugačijoj muzici. U sredu ćete imati priliku da se upoznate sa sjajnim glasovima Miloša i Aleksandra, dok će vas u četvrtak zabaljati Danijela Bend u ekipi sa Zoranom i Nenadom. Ovaj sjajan trio podići će atmosferu  u restoranu Sunce i svi gosti će se fenomenalno provesti. Ne propustite ni početak vikenda kada vas, već u petak, očekuje jedinstveni Balašević Tribute Bend sa svojim sloganom “Samo retki nađu retke”. Njih prosto morate da čujete…

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U subotu sledi Duo margarita dok se nedelja završava sa izvanrednim Markom, koji će sa svojom gitarom praviti divne muzičke čarolije. Muzika zadovoljava sve svetske standarde i na visokom je profesionalnom nivou.

Naravno u svakom trenutku svoj izlazak možete upotpuniti sjajnim specijalitetima neponovljive tradicionalne i internacionalne kuhinje. Restoran Sunce je mesto sa dugogodišnjom tradicijom u vrhunskom i maštovitom pripremanju jela nacionalne kuhinje, i upravo zbog toga gosti prilikom prve posete odluče da restoran Sunce mora postati deo njihove svakodnevnice. Ovde ćete uvek biti usluženi onako kako zaslužujete. Po veoma pristupačnim i povoljnim cenama u restoranu Sunce moći ćete da uživate u ukusima najbolje hrane i u velikoj ponudi alkoholnih, i bezalkoholnih pića.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U našoj galeriji možete pogledati i kako izgleda prijatni ambijent ovog restorana, gde je enterijer podređen isključivo vašem maksimalnom uživanju i udobnosti. Ne propustite ove fenomenalne ponude i pratite portal beogradnocu.com da biste ih uvek prvi saznali. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervaciju i tako obezbediti sebi najbolji provod u gradu.

 

beogradnocu.com