Mala Maca, vesti

Gradska maca.

Idealan način da provedete ovaj vikend jeste da ne potrošite mnogo para, ali da uživate u dobroj muzici. Da možete da budete elegantni, ali i opušteni, da uživate u društvu najlepših devojaka, i to uz najbolju muziku… Verovali ili ne, to je moguće! Pitate se gde, a beogradnocu.com je tu da vam razjasni sve nedoumice.

Za vrhunski prestonički provod kada je kafana u pitanju iz velike ponude izdvajamo kafanu Mala Maca, jer vam pruža sve gore navedeno, ali i još mnogo toga. Provod je zagarantovan, a na vama je samo da se uverite.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Sreda 19. februar rezervisana je za pop rok veče uz dve gitare i klavijaturu, kao i za najbolje hitove i vrhunsko uživanje. Na oduševljenje mnogih, tu su i promocije - djus-vodka, džin-tonik i sve rakije po 99 dinara! Četvrtak 20. i petak 21. februar obeležiće - dve harmonike i gitara, odnosno akustični bend "Mala Maca" koji pravi dobar provod velikih razmera, i to uvek do ranih jutarnjih časova. Subota je dan za dve ozvučene gitare, exYu rok i narodnu muziku! Očekuje vas pravi spektakl uz dva sjajna gitarska virtouza u kafani Mala Maca.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Da ne propustite najbolji provod u gradu ove nedelje, tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život beograda – beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Mala Maca. Rezervacije su, kao i uvek do sada, besplatne, ali obavezne zbog nezapamćeno velikog interesovanja.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

A dok budete sa nestrpljenjem čekali ove nezaboravne večeri, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite su u izvanredan provod koji vam nudi kafana Mala Maca. Naša galerija nesumnjivo će vas inspirisati da upravo kafana Mala Maca bude nezaobilazna kada je prestonički noćni provod u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički kafanski provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com