vesti

Gratis flaša rakije u Carskom Lovu.

U Carskom Lovu, jednom od najpopularnijih klubova u gradu večeras nastupa Ana Sević.  Mlada i talentovana pevačica napraviće odličnu atmosferu, a brojni posetioci koji su je slušali tvrde da zabava traje do jutra.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov , interesantno mesto u etno stilu, pružiće vam provod kakav do sad niste sretali. U preuređenom enterijeru, podređenom vašem maksimalnom uživanju, moći ćete da uživate uz kvalitetnu muziku, i cene prilagođene svačijem džepu.

Upravo večeras, ali i sutradan, možete iskoristiti sjajnu akciju! Ko stigne u klub Carski Lov do 23:30h i naruči flašu dunje ili medovače, dobiće drugu flašu GRATIS! Carski, samo u klubu Carski Lov!

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Zvezda Granda, Ana Sević koja će vas zabavljati večeras, učestovala je na Grandovom festivalu sa pesmom "Ko naučen" i za kratko vreme postala je veliki hit. Ona je sa svojim kolegom Milanom Mitrovićem bila voditelj Zvezda Granda u sezoni 2012/2013. Bila je jedan od članova škole pevanja pevačice Aleksandre Radović. Njena profesionalna muzička karijera počela je 2010. god. kada se na nagovor njenih bližnjih prijavila za audiciju ZG. Naredne godine snimila je svoju prvu pesmu ”Sad je kasno”.

Nastupi ove mlade pevačice su i više nego dobro posećeni, a večeras samo u klubu Carski Lov imate priliku da se u to i uverite.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ovaj petak je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovom lokalu fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Ukoliko propustite nastup Ane Sević, u subotu možete uživati uz pevačicu Radu Sarić. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com