vesti

Gratis piće u klubu Fabrika.

Popularni beogradski klub Fabrika i ove nedelje pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Na muzičkom programu očekuju vas razne varijacije house hitova, ali i mnogo iznenađenja! U subotu 28. decembra, za zagrevanje pred veliku Novogodišnju žurku, klub Fabrika biće vaš domaćin i častiti vas pićem!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Naime, za vaš nezaboravni provod pobrinuće se DJ Nikola i Pure House Energy, a ove večeri, na svako naručeno piće do 00:30h, Fabrika vas časti istim, kao i sve devojke koje do istog vremena dobijaju koktele na račun kuće! Vrhunska ponuda, a odličan provod je zagarantovan.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Očekuje vas pravi džet set clubbing i odlična ponuda pića. Ne zaboravite da vaš omiljeni klub Fabrika sprema velika iznenađenja i za doček Nove godine. Uplovite sa vašim klubom u Novu 2014. kada vas očekuje najbolja i najluđa novogodišnja žurka uz Pure House Energy. Dj Nikola i Yabba će zavrteti svoje miksete, a rezervacije mesta se kreću od po samo 10 evra. Sjajna ponuda koju ne smete propustiti!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervacije za provod u subotu, Novu Godinu, kao i za sva dešavanja u klubu Fabrika, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ono što je sigurno, ukoliko klub Fabrika bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

 

beogradnocu.com