vesti

Greh je dozvoljen samo kad je sladak.

Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i naravno nezaboravan provod! Novootvorena kafana Slatki Greh, radi punom parom i priređuje nezaboravne večeri i provod, kakav i dolikuje ovakvoj vrsti noćnih lokala u Zemunu. Dođite večeras, 24. januara da čujete fenomenalni Slatki Greh Bend koji će vam napraviti neverovatnu atmosferu i sjajnu žurku za pamćenje. U subotu 25. januara je takođe slatko veče sa ovim bendom, jer, vi ste to tražili!

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kafana Slatki Greh je savršen izbor, kao i za prave ljubitelje boemskog načina života. Naime, ukoliko uživate u ambijetu starih beogradskih kafana i ukoliko umete da osetite pravi boemski duh, kafanica Slatki Greh postaće vaš drugi dom. Odličan izbor pića kao i fenomenalni bendovi učiniće da u kafani Slatki Greh odmah padnete u sevdah. Naravno, cene pića su izuzetno pristupačne i dostupne svakome.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kafana Slatki Greh je slatka jer je skrivena, u intimnom delu, a ulaz se odobrava samo odabranim gostima. Dođite i proverite, jer možda baš vi budete jedan od tih gostiju. Nije ni retkost da u kafani Slatki Greh utočište pronalaze i poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života koje ne žele da budu viđene u javnosti. Kafana Slatki Greh biće vaše omiljeno mesto za provod, a ovde kad dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i devojkom ili momkom. U kafani Slatki Greh možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

U iščekivanju sjajnog provoda obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji kafana Slatki Greh nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Slatki Greh.

 

beogradnocu.com