vesti

Grešno u susret Danu žena.

Kada se kaže kafana mnogi imaju mnoge asocijacije, ali prave boeme reč kafana neosporno asocira na Slatki Greh. Ovde je provod uvek na vrhunskom nivou, a osmesi su najiskreniji. Ovde se do zore igra i ne misli se na sutrašnji dan. Kafana Slatki Greh definitivno je nepogrešivi izbor.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slakti Greh

Ove nedelje standardno dobrom provodu dodatno doprinosi i pažljivo i vrlo detaljno biran muzički repertoar, sa izvođačima i numerama koje će vas potpuno oduševiti. Dozvolite sebi da ostanete bez daha i da osetite maksimalno dobar provod. Kafana Slatki Greh je upravo zato tu.

kafana Slakti greh

Fotografisano u Kafana Slakti Greh

Slatki Greh Bend takođe je tu za vaše neponovljivo i jedinstveno iskustvo. Živopisne fotografije takođe potvrđuju kvalitet i vrelinu atmosfere za vreme njihovih nastupa. U petak 7. marta oni će vas prodrmati i dobro zagrejati za prelep praznik – Dan žena, a i samog 8. marta takođe će se pobrinuti da u kafani Slatki Greh osetite šta znači užitak, u pravom smislu te reči.

Poverite svoj provod kafani Slatki Greh i garantovano se nećete pokajati, jer u ovom prijatnom ambijentu sjajna žurka nikada nije izostala.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slakti Greh

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Slatki Greh, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Slatki Greh bude vaš slatki izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com