Najave, Poznati, River, vesti

Groznica splavova drma i ove poznate ličnosti.

Splav River se sinoć zatalasao sa poznatim facama na "Kafanskoj večeri", a ko se sve napio, ko zaljubio, a ko je samo igrao, saznaćete ukoliko nastavite da čitate dalje.

river

Fotografisano na Splav River

Crnogorski reprezentativac i fudbaler Partizana Vladimir Volkov, bio je zauzet uživajući u pogledu na prelepe devojke koje su krasile splav River, dok je Dado Polumenta, vidno raspoložen,  zračio pozitivnom energijom i veselio se sa društvom. U ovoj sjajnoj noći, provodila se i pevačica Milica Pavlović, kao i najbolji srpski kaskader u Holivudu Uroš Ćertić, koji je pre Rivera obilazio još neke beogradske klubove.

river milica

river

Fotografisano na Splav River

Kako bi rekli, najslađe dolazi na kraju, pa je tako svoj provod, Uroš završio najboljom žurkom na splavu River. Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite kako je protekla sinoćna atmosfera na splavu River.

river

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com