Kasina Bar, vesti

Grupa Frajle peva u Kasini.

Publika će ovog četvrtka moći uživo da čuje ovu sjajnu grupu i uživa u kući dobre muzike i zabave - Kasina Baru. Četiri harizmatične devojke iz Novog Sada očaravajućih vokala - Nataša Mihajlović, Jelena Mirković, Nevena i Marija Buča iz grupe “The Frajle”, nastupaju u četvrtak 5. decembra u klubu Kasina Bar.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Frajle su preko noći očarale Srbiju. Svojom nesvakidašnjom pojavom i sjajnim vokalima osvojile su brojnu publiku, koja njihove koncerte ispunjava do poslednjeg mesta. One su tražene, a u svojoj karijeri pevale su na mnogim neobičnim mestima. Ove četiri devojke su do sada nastupale u avionu, bolnici, izlogu, manastiru, pa je odlazak u vasionu za njih realna želja. Grupa Frajle bila je takođe specijalni gost na koncertu Nena Belana u Sava centru.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Dve gitare i sjajni glasovi preko noći su očarali Srbiju svojom nesvakidašnjom pojavom. Pored njihovih autorskih pesama, Frajle izvode i svetske pop-rok, džez i r'n'b hitove! Ne propustite sjajna nastup Frajli i ovog četvrtka, dana kojeg vam Kasina Bar svaki put priprema neka iznenađenja. Svake večeri u Kasini se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati izvođači, tako da ovaj klub predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvnrednu muziku i popiju po koju.

Ne propustite grupu “The Frajle” ovog četvrtka u Kasina Baru i provedite nezaboravno veče! Rezervacije za nastup Frajli kao i za sva ostala dešavanja u klubu Kasina Bar, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com