Kasina Bar, vesti

Grupa Zana u Kasini!

Legende pop muzike naših prostora, grupa Zana, nastupiće večeras u popularnom beogradskom klubu Kasina na Terazijama.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Grupa Zana, koja je početkom avgusta održala koncert u Parku Svetog Save, kao deo programa "Kulturnog leta u Medijani", napraviće, samo za goste ovog elitnog kluba, pravi šou koji će dugo pamtiti. Tokom impozantnih trideset i tri godina postojanja, Zana je prodala više od 3,5 miliona plača, kaseta i CD izdanja, što je ostvarenje jedne grupe skoro bez poređenja na našoj muzičkoj sceni. Njihovi brojni nagrađivani hitovi danas se svakako smatraju vanvremenskim klasicima koje obožavaju sve generacije Zaninih poklonika. Danas ovu grupu čine jedan od osnivača Zoran Živanović Žika i, za one malo mlađe generacije koje ne znaju, četvrta pevačica po redu, Jelena Galonić.

Jelena i Zoran, supražnički duo koji stoji iza ove čarobne formule uspeha, priprema raznovrstan repertoar iz svog raskošnog izbora tradicionalnih i novijih hitova. Publika u klubu Kasina na Terazijama će večeras uživati u refrenima numera kao što su: “Dodirni mi kolena”, “Majstor za poljupce”, “Vejte, snegovi”, “Rukuju se, rukuju”, “Oženićeš se ti”, “Nisam, nisam”, ali i nešto svežijih i novijih pesama poput “Rane”, “Sama sam”, “Dva”, “Mala” i ostale.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Ovaj par se u poslednje vreme povukao sa estrade, gostujući sve ređe u TV emisijama i ostalim medijskim događajima. Međutim, kako stvari stoje, nakon kratkog povlačenja, grupa Zana će ponovo, kako to samo oni znaju, da se iščupa iz zaborava i napravi spektakl u jednom od najprestižnijih klubova.

U popularnom beogradskom klubu Kasina nastupaju samo poznati izvođači i pravi estradni umetnici. Prema tome, klub Kasina predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona, kao što su Nina Badrić, Van Gogh, Toni Cetinski, Crvena jabuka, Boris Novković, Jelena Rozga, Marinko Madžgalj, i mnogi drugi.
Uz jedinstvenu grupu Zanu, kada se budu nizali hit za hitom, atmosfera će, kao i uvek u klubu Kasini, biti na apsolutnom maksimumu do poslednje pesme.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Da biste prvi saznali sve informacije i novitete vezane za noćni život prestonice, pratite  beogradnocu.com. Klub Kasina biće previše mali da bi ugostio sve one koji žele da se večeras ludo provedu uz grupu Zana, a da se to ne bi vama desilo, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com