Najave, Razno, vesti

Grupnjak u Sartiju!

Pitate se gde ići na more ove godine, a leto se opasno približilo, čak iako vam to vremenske prilike ne pokazuju! Vremena je sve manje, zato reagujte brzo i planirajte svoje najluđe parti letovanje.

putovanje

Ukoliko imate ekipu koja traži vrhunsku žurku, već ste završili deo posla. Vaš beogradnocu.com ima pravu ponudu i rešenje za vas. Idemo svi pravac u Sarti! Pred vama je jedinstvena prilika da doživite neverovatno iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života!

putovanje

Osetite energiju "Party putovanja" o kojem svi pričaju! Ali to nije sve! Ono što je najbitnije jeste, da za sve ekipe od 6-oro ljudi, jedan član dobija poklon letovanje! Znači, svi koji se od sutra, 26. maja pa do subote, 31. maja, prijave na putovanje u Sarti, važi akcija PET + JEDAN, znači taj "jedan" dobija "putovanje za dž"! Ono što je jako bitno, samo za 500 najbržih je organizovan celi program i ukoliko želite da budete deo Summer Fun-a ove godine, iskoristite ovu priliku “5+1”!

Sarti

Čekajte, imamo još dobrih vesti! Vaš beogradnocu.com za sve prijavljene iz ove akcije obračunava proviziju za 10 evra manju po čoveku. Znači, ovakvu ponudu nećete dobiti apsolutno nigde u gradu, zato delujte na vreme, jer vremena je malo, a leto je jako blizu! Iskusite ovo "Sarti - party" leto, i to bukvalno za džabe! Rezervišete kartu jednim klikom na Online rezervaciju! Rezervišite Odmah da ne ostanete bez ove fenomenalne ponude i putovanja koje će promeniti vaš život.

sarti leeto za mlade 2014 02

Sve dodatne informacije o putovanju na Sarti, pogledajte na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com.
Očekuju vas nesvakidašnje tematske žurke i to svakog dana i svake večeri uz bendove, dj-eve, igre bez granica i celu porodicu ljudi koji žive za to da vam putovanje bude isključivo apsolutna zabava, koja ne može da se doživi ni na jednom drugom letovanju! Lepote plaža Sitonije, treba doživeti na pravi način i zato se već sutra prijavite za putovanje. Sarti vas čeka!

Sarti

Nakon nezaboravnog putovanja, možete pogledati vaše fotografije i prisetiti se fantastične avanture koja se može doživeti samo na Summer Fun-u u Sartiju. Naravno, u najboljim momentima "upecaće" vas fotografi portala beogradnocu.com, koji ne propuštaju najbolje žurke i putovanja o kojima već svi uveliko pričaju. Nema razloga da se dvoumite, već okrenite 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervišite Online i avantura vašeg života počinje!

 

beogradnocu.com