Cinema, vesti

Handanović duvao rođendaske svećice u Cinemi.

Sinoć je u jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova Cinemi, Damir Handanović proslavio rođendan. Gosti na proslavi siu bili Dinča, Darko Lazić i njegova lepša polovina, Nataša Bekvalac, Nemanja Stevanović. Za slavljeničkim stolom sedeli su i izvođači koji svakog ponedeljka prave ludu žurku u Cinemi Boris Režak, Snežana Nena  Nešić i Igor Terzija koji su kroz sjajno raspoloženje i još bolju atmosferu sa Handanovićem podelili ovaj izuzetni dan.

klub Cinema

 Fotografisano u Klub Cinema

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Veče je proteklo u sjajnom raspoloženju i slavljenička i ekipa, a i ostali gosti kluba Cinema bili su fenomenalno raspoloženi. Slavljenik je uživao u svom danu i dobre vibracije preneo je na sve prisutne koji su se sjajno zabavili uz sjajne vokale popularne trojke koja žari i pali ponedeljkom. Mi smo bili na licu mesta i samo za vas preneli deo slavljeničke atmosfere.

Cinemi su se sinoć ludo provodili i Marina Tucaković i Marko Kon koji su do kasno u noć uživali. Poznati svakako znaju gde je najbolji provod, pod sjajem reflektora i urbanog duha i sve češće se upravo odlučuju za Cinemu koja je u Beograd donela duh svetskih klubova.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Sreda je u ovom gigantu provoda rezervisana za Željka Vasića i neponovljivu Ninu Radulović, koji već provereno atmosferu dižu do usijanja svake srede i njihovi nastupi su jako popularni u urbanim krugovima. U petak vas u oazi najboljeg provoda čekaju Ana Bebić i Inspiracija bend koji su tako sjajno uigrani da se publika iznova i iznova oduševljava njihovim muzičkim čarolijama. Svojim sjajnim vokalom Ana očarava sve poklonike dobrog zvuka i Cinema je već postala logičan izbor petkom uveče.

Camera Darling nastupa subotom i uvek garantuju žurku do zore. Najveći hitovi i kvalitet u izvođenju vizit karta je ovog benda čiji broj fanova se povećava svake subote. I čuveno RNB veče po kojem je Cinema postala majka noćnog života u prestonici. Uvek je puno, uvek je ludo i svi su više nego sjajno raspoloženi, a dobrih vibracija nikada ne manjka.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ako i vi želite da glamurozno proslavite rođendan, saznate zašto su poznate ličnosti svoju naklonost poverile upravo najboljem od najboljih a to je Cinema dođite na portal beogradnocu.com i uvek budite prvi kada su u pitanju informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com