vesti

Hangar - novi klub na beogradnocu.com.

Klub Hangar, novootvoreno prestoničko mesto za jedinstven provod, prepoznatljiv je isključivo po sjajnim Dj setovima. Poslednji dani januara definitivno će ostati upamćeni po nezaboravnim žurkama u klubu Hangar.

Naime, u petak 31. januara u klubu Hangar očekuju vas sjajana dj imena, koja će probuditi sva vaša čula, uz kvalitetnu Electro, Progressive-Trance i Psy-Trance muzici. Očekuje vas Ital Live Dj set, Manmachine, Rising Dawn, Alex i Cune.

Ital je muzičar čileanskog porekla, menadžer je label-a Antu Records Chile, producent Psytrance muzike i dj-eva. Ital je u muzičkom svetu više od 14 godina i oprobao se u raznim žanrovima, dok je sada posvećen svojoj pravoj ljubavi - Psychedelic trance muzici. Njegovi setovi odvešće vas u potpuno nove dimenzije provoda.

Manmachine je psihodelično-progresivni alter ego umetnika pod imenom Miroslav Bako. Ovaj dj iz Stare Pazove imao je priliku da se predstavi ljubiteljima trance muzike u čitavom svetu, odnosno nastupao je u Hrvatskoj, Rumuniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Švedskoj, Brazilu… Manmachine će garantovano napraviti sjajnu atmosferu, tako da oni koji uživaju u momentima psihodelije ne smeju da propuste ovaj petak u klubu Hangar.

Rising Dawn, odnosno Marko Ljujić takođe će se predstaviti beogradskoj publici, kao i Aleksandar Arsenijević Alex, koji još od 1999. pušta psy trance po klubovima, a trenutno radi na solo albumu čiji se izlazak očekuje do leta 2014. Žarko Olarević, odnosno dj Cune, takođe će svojim setom začiniti spektakl u klubu Hangar.

Subota 1. februar u klubu Hangar rezervisana je za Progressive & Psytrance Party U.Lj.E.Z. Dj's and Friends. Očekuje vas takođe neverovatna eksplozija energije i dobrog provoda.

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju najboljeg noćnog provoda u prestonici. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com