InBox, vesti

Happy Birthday - klub InBox.

U petak 13. decembra popularni beogradski klub InBox slavi svoj rođendan. Očekuje vas pravi spektakl uz mnogo iznenađenja, kao i definitivno najbolji provod u gradu. Od samog starta ove sezone, jasno je da klub InBox pruža jedinstveno uživanje i zaista sofisticirane noći, kakav će biti i ovaj petak.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ove godine petkom se gosti u klubu InBox druže sa fenomenalnim i neverovatno talentovanim Oliverom Stoiljkovićem, pa će on uveličati i proslavu rođendana, i učiniti da se provedete izvanredno. Portal beogradnocu.com poziva sve zainteresovane da na vreme rezervišu svoje mesto za ovaj događaj, jer vas očekuje puno iznenađenja, a velika gužva.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

U popularnoj četvrti Beograda, u Sava Mali, pre tri godine je otvoren klub Box. Za kratko vreme od otvaranja, klub je postao nezaobilazno mesto za sve klabere Beograda, a budući da se nalazi  u delu grada gde se odvija noćni život Beograda, ovaj klub drži glavnu poziciju  i omiljeno je mesto urbane gradske ekipe. Ove godine klub Box, prolazi kroz transformaciju, i pored preuređenog enterijera dobija i novo ime InBox. Prefiks IN se vezuje za novo, futurističko arhitektonsko rešenje prostora koje potpisuje čuveni gradski arhitekta Aleksandar Vidić, poznat po uređenju prostora kao što su restoran Voulez-Vous, kafe bar Butter i tako dalje.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite da budete deo proslave rođendana kluba InBox i najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Budite in, posetite InBox!

 

beogradnocu.com