Kasina Bar, vesti

Hari Mata Hari vam peva na Dan zaljubljenih.

Popularni sarajevski pop pevač Hari Mata Hari, nastupiće ovog petka, u Kasina Baru na Terazijama!  Hari Varešanović, večiti zaljubljeni mladić jugoslovenske muzičke scene, proslaviće 14. februar u Beogradu na koncertu u Kasina Baru.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Poslušajte nezaboravne hitove ovog pevača: “Strah me da te volim”, “Ja potpuno trijezan umirem”, “Prsten i zlatni lanac”, “Kad dođe oktobar”, “Ja nemam snage da te ne volim”, “Lejla” i mnoge druge…

Poznati bosanski kantautor posle pet godina snimio je novu pesmu „Da ti kao čovek oprostim“, koja se može čuti na njegovom “You Tube” kanalu, a u pripremi je i novi album, koji će obradovati romantike. Da li bi Hari praštao preljubu, to ne znamo, ali smo sigurni da je itekako imao sreće sa devojkama, s obzirom na prelepe pesme na koje su mnoge pripadnice lepšeg pola padale.

Zato nikako ne propustite da provedete ovaj Dan zaljubljenih na najromantičniji način, u Kasini sa Hari Mata Harijem. Garantujemo da će vam itetako ostati u najlepšem sećanju. Povedite svoju ljubav na sjajan koncert koji vas očekuje na Terazijama i stvarajte uspomene za dugo pamćenje. Ukoliko ste slobodni, ne brinite. Sigurni smo da će ljubavna i romantična atmosfera u Kasini spojiti mnoga usamljena srca i izroditi velike ljubavi. Čekamo vas!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Pre 25 godina Hari Mata Hari je živeo u Beogradu na Vračaru, u vreme kada se mnogo njegovih popularnih tekstova i pesama rodilo. On je komponovao i pisao pesme i za brojne druge balkanske izvođače, poput Emine Jahović i Elvire Rahić, kao i za film “Duhovi Sarajeva”. Ne preza od saradnje sa izvođačima narodne muzike.

Hari Mata Hari je muzička grupa, osnovana u septembru 1985. godine, sa pet članova. Prvi nastup su imali na koncertu u sarajevskoj Skenderiji, kada je predstavljeno i nekoliko drugih novih sastava. Od samog početka su imali veliki broj koncerata, koji je trebalo da regrutuje njihovu publiku. Obzirom da su se definitivno odlučili za spore, tužne i ljubavne pesme, veliki broj poštovalaca tada već poznatih sličnih izvođača ih primećuje i ceni. Već krajem osamdesetih grupa je u samom vrhu domaće pop scene. Novi albumi su samo širili njihov krug publike. 1990. godine se na njihovom koncertu u Sava centru pojavila La Toya Jackson, sestra pop-ikone Michaela Jacksona, koja je bila najavljivana i u reklamama. Praksu dovođenja stranih muzičkih zvezda su nastavili. Ostao je upamćen koncert na kome se pojavila italijanska pevačica Sabrina.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Grupa je većim delom nastupala na koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji. Međutim, poslednjih par godina održali su i nekoliko koncerata u Beogradu. Sem toga izdavačka kuća “City Records” je objavila dva albuma Hari Mata Hari grupe.

Odličan provod ovog petka je neizbežan! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije za koncert Hari Mata Harija na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Koncert počinje u 21h.

 

beogradnocu.com