Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Da si ste raspoloženi za provod u sred dana? Da li ste spremni za najbolje zvuke koji će probuditi ritam u vama? Da li možete da izdržite provod sa sjajnom ekipom i pozitivnim ljudima koji definitvno znaju šta valja? Pitamo vas, da li ste spremni za Shake'n'Shake?

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ako je vaš odgovor DA, "Evo ti naš broj"! Čekamo vas danas, 7. septembra, od 16h, na splavu Shake'n'Shake, na dnevnoj žurci pod nazivom "Here's My Number"! Pusti mašti na volju, podeli svoj broj telefona, sakupi tuđe brojeve, druži se, muvaj, flertuj, zaljubi se... jer na Shake-u je sve moguće! Na ovom splavu vas svaki put očekuje nešto i potpuno drugačije u gradu, jer splav Shake'n'Shake je takav - jedinstven i originalan! Dođite i uverite se!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ne propustite naredna dešavanja na ovom izvanrednom mestu za provod. Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com