Time Out, vesti

"Hitno" u Time Out!

Večeras u najposećenijem klubu na Adi Ciganliji, klubu Time Out, nastupiće Ana Kokić i Adil Maksutović. Ana kaže da "Nije pametno" da večeras ostanete kod kuće, već bi bilo najbolje da dođete u Time Out.

Iako je najavio da mu leto neće biti radno, Adil će večeras biti posvećen svojim fanovima. Njegova verenica i buduća supruga će se poroditi krajem septembra pa je sve vreme trudnoće, Adil odlučio da provede sa svojom lepšom polovinom Anom. Ipak večeras će, umesto Džejevoj ćerki, Adil "Laku noć" poželeti svim gostima kluba Time Out.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Nasuprot Adilu, Ana Kokić je leto provela radno, izuzev odmora na kome je, uz supruga Nikolu Rađena i decu, uživala u lepotama grčke i turske obale.

Nemojte da propustite da dođete večeras u Time Out! A da biste proveli odlično veče, bez mogućnosti da ostanete bez mesta, predlažemo vam da posetite sajt beogradnocu.com i rezervišete svoje mesto na vreme. Rezervaciju možete da dobijete na dva načina: pozivom Call Centra na broj 063 33 33 44 ili Online, jednim klikom na sajtu beogradnocu.com.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Pogledajte kako su se provodili gosti proteklih nedelja na najpopularnijem mestu na Adi Ciganliji.

 

beogradnocu.com