vesti

H&M žurka u kafeu Anticipo.

Za dnevno kafenisanje, zagrevanje pred ludi prestonički provod, kafe Anticipo je idealno mesto! Veoma povoljne cene, neverovatno raspoloženje i vrhunska muzika, učiniće svaku vašu posetu kafeu Anticipo nezaboravnom!

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Ovog petka, 15. novembra u kafeu Anticipo možete započeti svoj vikend na najbolji mogući način, i to uz veliku H&M žurku u ovom kafe lounge baru. Očekujte mnoga iznenađenja, muziku i ekipu koja će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova i držati na nogama do poslednjeg minuta! Neverovatan provod i energija koja se vrlo lako prenosi u Anticipo kafeu ono su što ovaj lokal čini izvanrednim. Uz sjajnu ponudu pića, neverovatan enterijer i izvrsnu uslugu očekuje vas jedinstven provod.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Anticipo kafe bar je takođe moguće iznajmiti za sve vrste rođendana, žurki, proslava sa kapacitetom do 100 osoba. Lokal je kompletno opremljen, poseduje ozvučenje, rasvetu i svu prateću opremu koja je potrebna za organizaciju jednog ovakvog događaja. Anticipo kafe poseduje i parking za vaše automobile u kapacitetu do 50 vozila. Kafe Anticipo nastao je iz želje da se stvori mesto koje je skroz drugačije od svega sto se dešava u našem gradu. Anticipo je vaš dom u kom se možete osećati kao kod svoje kuće, jer ovde vam je sve dozvoljeno.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

U iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, jer će vam upravo one dodatno zagolicati maštu. Anticipo je kafe sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje, a to je upravo zato što i vi možete da upravljate njime! Zato nemojte razmišljati, već posetite Anticipo i svoje mesto rezervišite Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com