vesti

Hot Mess predstavlja: Carpe diem Hvar goes Belgrade!

U četvrtak 5. septembra, beogradskim klaberima će se na Hot Mess-u predstaviti Benjamin Brighton, nemački Dj i producent, u okviru trodnevnog festivala  Carpe diem Hvar goes Belgrade. Dan kasnije nastupiće italijanka Deborah De Luca, a festival će u subotu 7. septembra zatvoriti Jenna & Liv, dj duo iz Švajcarske.

Benjamin Brighton je poreklom iz Sarajeva, ali je odrastao i školovao se u Nemačkoj. On je 1996. organizovao prvu ilegalnu underground žurku u Sarajevu, da bi tri godine nakon toga postao rezident svetski poznatog kluba Carpe Diem Hvar. Potencira minimal organic dance muziku, a prošle godine osnovao je The Organic Production u Londonu. Žurke koje on potpisuje karakteriše neverovatna energija i uvek dobro raspoloženje, što znači da ih ne smete propustiti!

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Deborah De Luca, koja važi za najboljeg ženskog Dj-a u Evropi, prezentovaće svoj rad, koji se maksimalno razlikuje od svega što ste do sad imali prilike da čujete. Kako na zvaničnom sajtu kaže, ona “krade” zvuke sveta, onoga što se dešava oko nje, zvuke iz hotela, taksija, sa ulice, televizije, i kombinuje ih čineći muziku koja je u konstantnom procesu evolucije. Do sada je svoj talenat uspešno predstavila širom sveta, a sada je možete čuti i u Beogradu, na drugom danu festivala Carpe diem Hvar goes Belgrade, u petak 6. septembra.

Jenna & Liv, dve izvanredne devojke, predstaviće se na Hot Mess-u, poslednjeg dana festivala, kombinacijom žanrovski različitih numera, naravno, na specifičan način uklopljenih u privlačne letnje zvuke. Na repertoaru ovih dama dominiraju zvuci Deep & Tech House-a, Chill & Lounge bitovi, EDM, Progressive House, i naravno aktuelni Mash-Up-ovi.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Da ne biste propustili tri dana fenomenalne zabave, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju najboljeg letnjeg provoda, posetite našu galeriju, jer se upravo tamo nalaze dokazi neponovljive atmosfere na Hot Mess-u.

 

beogradnocu.com