Barovi, vesti

Hot miss Stacy na Hot Mess-u!

Hot Mess, novootvoreni bar na Savi, predstavlja jedno od najluksuznijih mesta u gradu. Pravi je izbor ukoliko želite da se opustite u toku dana uz vrhunske letnje koktele, ali i ukoliko želite da provedete svoj večernji izlazak pored bazena uz kvalitetne dj-eve. Svoju oazu usred vrelih gradskih dana ovde nalaze i mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Anastasija Buđić.

Anastasija Buđić – Stejsi, atraktivna “modelsica”, uživala je u svim čarima popularnog Hot Mess-a. Ova lokacija očigledno odgovara njenim pripremama za rijaliti šou “Farma”, u čijoj će petoj sezoni učestvovati, i kako mnogi mediji navode, braniti čast starleta.

Anastasija

Fotografisano u Bar Hot Mess

Anastasija je bivša Plejbojeva zečica, a na izboru za Plejboj devojku godine koji je održan na Filipinima prošle godine Anastasija je ponela titulu "Mis šarma". Nema sumnje da je šarmirala i goste Hot Mess-a, gde je u njenom prisustvu bilo još toplije nego inače! Ovaj bar nesumnjivo i dalje nastavlja da bude mesto koje nudi uživanje za sva čula!

Anastasija Buđić inače je jedina Srpkinja koja se slikala za francusko izdanje časopisa Plejboj, koji je rasprodat u čitavih petnaest miliona primeraka. Takođe je i jedina Srpkinja čija je fotografija izašla u specijalnom izdanju američkog izdanja pomenutog časopisa.

Anastasija

Fotografisano u Bar Hot Mess

A njene fotografije našle su se i u našoj galeriji, jer je Hot Mess nezaobilazno mesto za uživanje fotografa portala beogradnocu.com. Pogledajte da biste se uverili da postoji mesto u Beogradu gde sve devojke izgledaju kao da su upravo sišle sa modne piste, gde vas očekuje najveći izbor koktela, ali i uvek fenomenalna muzika!

Svoje rezervacije za apsolutno uživanje možete izvršiti upravo ovde, i to na dva načina: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online. Ne propustite apsolutni imperativ letnje sezone u prestonici – bar Hot Mess!

 

beogradnocu.com