Beograd, Klubovi, Najave, Terassa, vesti

Druga sezona HOTPOT Open Air žurki, čiji su domaćini di-džejevi i producenti Phill & Dansmore i Kent Explain, otvorena je prošle srede u klubu Terassa Lounge.

Svake srede na Terassi, koja je smeštena pod otvorenim nebom u neverovatnom ambijentu Kalemegdanske tvrđave, ova ekipa će svojim house, tech-house i techno setovima publiku voditi od najluđe noći do najlepšeg svitanja. Tokom sezone, domaćini će u goste dovoditi domaće i strane artiste, a neretko će publika imati priliku da uživa i u njihovim live act setovima. Prva sezona ostala je upamćena po neverovatno dobroj energiji i kvalitetnoj muzici uz koju se na Terassi đuskalo do ranih jutarnjih časova, a ništa manje ne treba očekivati ni u ovoj drugoj sezoni. Vidimo se večeras!

terassa

Fotografisano u klubu Terassa Lounge

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

terassa masa

Fotografisano u klubu Terassa Lounge

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com