Pivnica Ispod Mosta, vesti

Hrana i Pivo – najlepši spoj u Pivnici Ispod Mosta.

Beograd u javnosti možda po lepoti ne ide rame uz rame sa Pragom, ali što se tiče piva ne zaostaje. Poznato je da većina turista, posle lepote beogradskih dama, ističe cene i kvalitet piva kao glavne prednosti glavnog rada.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Mi ističemo našu poznatu kafanu Pivnica Ispod Mosta i hiljade zadovoljnih gostiju koji se redovno vraćaju i svojim prijateljima preporučuju ovu pivnicu. To govori upravo o njienom kvalitetu. Uređena je po uzoru na nemačke pabove, sa po nekim starinskim i antikvitetnim nameštajem, instrumentima, i raznih slika poput “Beograda koga više nema”. Dobar štimung koji se oseti na prvom koraku prati dobar odabir muzike. U kafani Pivnica Ispod Mosta se sluša odlicna živa narodna i pop muzika.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Ponuda piva je velika: točena svetla piva Jelen, Staropramen, Erdinger, Budweiser, Carlsberg, a od tamnih flaširano Nikšićko, Guiness i Erdinger. Ostala pića pored piva se poodrazumevaju, ali mi ćemo se zadržati na ovom predivnom napitku svih pivoljubaca. Naravno, ono što je veoma posebno u Pivnici Ispod Mosta jeste odlična hrana i nezaobilazne kobasice koje vladaju ovom kafanom.

Pivnica Ispod Mosta nudi hedonistički ambijent u kome možete piti i najbolje vrste rakija, i uživati, osim ljutih, letnjih i belih pivarskih kobasica punjenim kačkavaljem, u delikatesima poput pilećih krilca u medu, bavarskih belih i roštilj kobasica, dimljenih butkica i bavarskog gulaša. Verujte nam da će vam ukusi ove hrane otvoriti sva čula i potpuno vas zavesti.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Prošle nedelje Pivnica Ispod Mosta je nudila kobasice po promotivnim cenama kao i gratis pivo, tj. bili su dani kobasica, organizovani po uzoru na nemačke pivnice . Jedinstveno iskustvo! Mi smo bili prošle nedelje u pivnici, proveli se fenomenalno i uverili u hedoništički doživljaj koji ova kafana pruža. Ove nedelje, ne propustite da posetite vašu omiljenu pivnicu i uživate u porodičnom ručku ili večeri bilo koji dan u nedelji. Dečica dobijaju dečiji meni gratis! A vi proverite zašto su priče o hrani iz Pivnice Ispod Mosta istinite. Zašto svi kažu da ovde služe najbolja krilca, rebarca, najsočnije butkice i kobasice u Beogradu! Svratite jedan dan i proverite, verujemo da ćete se oduševiti. A mi ćemo vas obaveštavati o novitetima u ovoj sjajnoj kafani, koja je tu da ugodi vašim čulima i priprema vam još mnoga iznenađenja.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervišite vaše mesto za najbolju klopu i najbolje pivo u gradu. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i to potpuno besplatno. Redovno pratite vaš omiljeni portal beogradnocu.com i prvi ćete saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme, a dotle pogledajte našu galeriju fotografija od koje ćete sigurno ogladneti. Vidimo se u kafani Pivnica Ispod Mosta, živeli!

 

beogradnocu.com