Pivnica Ispod Mosta, vesti

Humanitarna akcija u Pivnici Ispod Mosta.

U petak u kafani Pivnica Ispod Mosta održava se humanitarno veče posvećeno maloj Srni Sedmak. Operacija je zakazana za 24. 2. u Nemačkoj, a 14-mesečna Srna do sada je imala 7 neuspešnih operacija u našoj zemlji. Na sreću polovina novca je prikupljenja, a organizuje se niz aktivnosti ne bi li se prikupio ceo iznos. Pobednica show programa Tvoje Lice Zvuči Poznato, Ana Kokić donirala je nagradu od 25.000 eura maloj Srni, a kafana Pivnica Ispod Mosta daće svoj skroman doprinos u nadi da će se humanost probuditi sutra u svima koji dođu da dobar i prijatan provod potraže u kafani Pivnica Ispod Mosta.

kafana Pivnica ISpod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Srna je rođena sa atrezijom jednjaka, a pošto su iscrpljene sve mogućnosti lečenja u Srbiji, Srna spas može jedino potražiti u inostranstvu i to u Nemačkoj, troškovi operacije i lečenja iznose 100.000 i u nadi da će se ovaj novac prikupiti, a Srna dobiti šansu da odraste i ima normalan život i menadžment kafane Pivnica Ispod Mosta je odlučio da svoje kapacitete ustupi u ove humane svrhe i da dok se provodite uz omiljenu tamburašku pesmu ne zaboravite i da budete humani i pomognete maloj Srni Sedmak koliko je to u vašoj moći. Kafana Pivnica Ispod Mosta će sutra biti i razdragana i humana, mesto gde se sastaju sve lepe emocije i gde u ime tuđe sreće tamburaši dodoriju zavodljive žice starogradskog obličja.

kafana Pivnica ISpod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Petak je pravi tamburaški dan, da kada žice trepere u svim srcima, to su vrlo drage strune, one zbog kojih želite da ste u kafani Pivnica Ispod Mosta uvek blizu muzike i uvake je tako, jer kafana Pivnica Ispod Mosta brine o taktu vašem najboljeg raspoloženja, a tamburaši drugačije stanje i ne mogu da izazovu. Kafana Pivnica Ispod Mosta je prava adresa sa sve tamburaške pesme koje sutra jedva čekate da čujete i uživite se u svaku njenu poruku dobro boemski opijenu kao i svi stolovi u kafani Pivnica Ispod Mosta.

kafana Pivnica ISpod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Lepe trenutke u kafani Pivnica Ispod Mosta možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Vidmo se tamo sutra.

 

beogradnocu.com