Ona, vesti

Humanitarno veče u kafani Ona.

U četvrtak 12. decembra u kafani Ona održaće se humanitarno veče za Milanu Miljušević, koja boluje od tumora butne kosti. U pitanju je akcija za prikupljanje novca za operaciju. Start događaja zakazan je za 21 h.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Svoj talenat u humanitarne svrhe iskoristiće fantastični Ivan Kadić, koji će nastupiti sa svojom grupom i učiniti da se zaista provedete fantastično, istovremeno čineći jedno divno humano delo. Očekuje vas zaista divno veče uz ozvučene tamburaše. Očekuje se dosta poznatih zvanica, koje su najavile dolazak, kao znak podrške za borbu mlade Milane.

Pored fenomenalnog muzičkog programa, kafana Ona vam kao i obično nudi besprekornu uslugu, prijatan ambijent i pristupačne cene pića. Provedite se uz najlepše devojke u gradu, pozitivnu energiju i humanost.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U iščekivanju ovog plemenitog dešavanja u kafani Ona, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com