Staro Drvce, vesti

Humanitarno veče za decu iz Zvečanske.

Večeras vas u kafani Staro Drvce čekaju Drvce bend i Vlada Nikolić koji će se postarati da se provedete nezaboravno. Kafana Staro Drvce nije samo obično mesto za provod, reč je o društveno odgovornom ugostiteljskom objektu čiji menadžment sutra priprema jedno prelepo Humanitarno veče za decu iz Zvečanske kojima je pomoć preko potrebna. Ovo veče će uveličati Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, Vlada Nikolić, dok su specijlani gosti pravo iznenađenje, među njima su Slađa Delibasić, zatim Ivan Gavrilović, Renato Henc, popularni Topalko i mnogi drugi.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Voditelj programa će biti sve popularniji i sve traženiji Ivan Marinković, kome od kada je izašao sa Farme telefoni ne prestaju da zvone. Deca bez roditeljskog staranja koja su utočište dobila u Zvečanskoj su veoma bitan faktor našeg društva i čak i najmanji znak pažnje njima mnogo znači, a uz ove sjajne izvođače i još bolje specijalne goste vaš provod u kafani Staro Drvce će zaista biti veličanstven, a veličanstvena je i prilika da dok se veselite i pomognete onima koji bez svih nas ne mogu.

Kafana Staro Drvce ima odličan repertoar, ambijent je divan i usluga uvek na nivou. Već u sredu u ovoj nesvakidašnjoj, a boemskoj kafani sa vama su Tanja Živković, Vlada Nikolić i Miami bend. Ovaj muzički spoj je fantastičan. U njihovoj izvedbi možete uživati u različitim žanrovima i sva vaša kafanska maštanja biće njihov imperativ. Četvrtkom u kafani Staro Drvce nastupaju Bota i Dijamanti koji će za vas prirediti pravi kafanski provod koji će vam prijati i kom ćete poželeti uvek da se vraćate.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce nikada ne štedi na dobrom provodu i nikada joj se ne može dogoditi da omane u izboru izvođača, tako i u petak kada vas čekaju uvek sjajni i raspoloženi Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović i Drvce bend koji će se postarati da ovo bude najbolji petak u vašem životu. Dan prepun pravih nota i pogodan da se baš u petak u kafani Staro Drvce okupite sa nekim starim prijateljima i uživate u najboljoj muzici. I subota je u kafani Staro Drvce poseban dan, sa vama se vesele Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, Vlada Nikolić i Drvce bend, koji su već provereno kreatori najbolje zabave. Kafana Staro Drvce, pozitivan odgovor za vaše najbolje raspoloženje ima i nedeljom kada vas takođe čeka sjajno veče uz Lidiju Dimitrijević, Nenada Radovanovića i Miami bend.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je idealna prilika da budete humani, a da se ujedno i lepo provedete. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com