Najave, Staro Drvce, vesti

Humanitarno veče za Ivanu Nikolić.

U kafani Staro Drvce večeras se održava Humanitarno veče za Ivanu Nikolić. Cilj je da se sakupi još 30.000 dinara koliko nedostaje Ivani, da bi otišla na operaciju od koje joj zavisi život.

ST

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U kafani Staro Drvce večeras će svirati Drvce bend, Nenad Radovanović i Marijana Josić. Žurka počinje u 22h i ulaz je 200 dinara. Ovo je idealna prilika da se lepo zabavite, ali i da pokažete svoju humanost.

ST4

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je poznata po odličnim žurkama, sutra za vas nastupaju Drvce bend, Marijana Josić i Vlada Nikolić, a u sredu Drvce bend,Vlada Nikolić i Tanja Živković. Kafana Staro Drvce je uvek profesionalno orijentisana prema svim svojim gostima i pored vrhunske usluge uvek pravi žurke koje su najbolje u gradu.

ST&

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U četvrtak nastupaju Boban Radosavljević, Milan Tomić, Zoran Matić Kiza, Jovana Tančić i Sexi bend, a u petak i u subotu Drvce bend, Nenad Radovanović, Dejana Marinković i Nikolina Vučinić.

STK

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com