Staro Drvce, vesti

Humano uz poznate ličnosti.

Sinoć, 25. februara je u kafani Staro Drvce organizovano je humanitarno veče za decu iz Zvečanske. Specijalni gosti večeri bili su Slađa Delibašić, bivša članica grupe Đogani, Slavica Trifunović, Topalko, Daria Stanojević, pevač Bota i mnogi novinari, ali i još nekoliko zvučnih imena naše estrade.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U cilju pomoći deci bez roditelja iz zvečanske, sinoć je vladala odlična atmosfera u kafani Staro Drvce. Bivši suprug Goce Tržan, i učesnik rijalitija Farma, Ivan Marinković, bio je voditelj programa u kafani. Svi gosti kafane i poznati pevači su zajedničkim snagama pomogli svojim doprinosima deci iz Zvečanske, a sav prihod ove večeri je direktno prosleđen deci bez roditelja.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Najlepše je kad je vaš provod u humanitarne svrhe i kad se na bilo koji način može pomoći mladim životima.Tako je bilo i sinoć, kad su se u kafani Staro Drvce širile pozitivne vibracije, dobrota, ljubav i sjajna energija. Ukoliko želite da se uverite i bar donekle približite sliku sa sinoćnog događaja, pogledajte galeriju fotografija na našem portalu i uverite se kako je idilično protekla humanitarna noć u kafani Staro Drvce.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Večeras vas u Starom Drvcetu očekuje izuzetni VladaNikolić, Tanja Živković i fantastični Miami Bend. Četvrtak, 27. februar, rezervisan je za nikog drugog do Bote i Dijamante, a u petak vam nastupa Nenad Radovanović, Lidija Dimitrijević i Drvce Bend. Atmosfera će kao i uvek biti jedinstvena i za pamćenje, jer u kafani Staro Drvce je uvek tako - najbolje!

Ista ekipa zabavljača od petka, nastupa i u subotu, prvog dana marta meseca, kojoj se pridružuje i Vlada Nikolić. Početak nedelje, odnosno 03. mart, dopustite da vam raspali Drvce Bend i sjajni Vlada.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Besplatno izvršite rezervaciju za vaš nezaboravan provod u kafani Staro Drvce, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda

 

beogradnocu.com