vesti

Humanost poznatih u baru Hugo.

U utorak 3. decembra u kafe baru Hugo održano je Karaoke Star takmičenje, kao i humanitarna akcija za Milanu Miljušević. Specijalni gosti, koji su posebno doprineli ovoj večeri, bili su sastav Trick FC, Milan Dinčić Dinča, kao i Milica Mimi Živadinović, poznatija kao Mimi Oro.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Pored pomenutih poznatih koji su učestvovali u humanitarnoj akciji, istoj su se priključili i Baki B3, Danijel Đurić i Petar Knežević, koji su se provodili u kafe-u Hugo. Takođe ste mogli primetiti i Milana Dinčića i Eru Ojdanića. Atmosfera je bila za pamćenje, a humani cilj dao je večeri posebnu čar. Gosti su pevali, pili, provodili se, a što je najbitnije, poslali su poruku svojim kolegama da svoju popularnost treba iskoristiti za plemenite ciljeve.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Ne propustite naredna dešavanja koja će se odvijati u kafe-u Hugo, jer vas očekuje zaista sjajan provod i dosta iznenađenja. Naravno, da biste prvi saznali novitete vezane za kafe Hugo, kao i za sva ostala prestonička mesta, redovno nas pratite. Portal beogradnocu.com učiniće sve da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu prestonice, kao i da vam ponudi ono što vam najviše prija.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Za sva predstojeća dešavanja u kafe-u Hugo rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite jedinstveni provod.  U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju, gde su vam dostupne kako fotografije enterijera lokala, tako i fotografije sa nezaboravnih žurki u kafe-u  Hugo!

 

beogradnocu.com