Blaywatch, Najave, vesti

Ibiza u Beogradu - budite Celebrity!

Da bi ste osetili duh najpopularnijih svetskih klubova više vam ne treba pasoš već samo rezervacija na trenutno najpopularnijem splavu Blaywatch, koji, počev od ovog utorka diktira trendove kada je u pitanju najbolji R’n’B i House provod!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Naime, znatno pre Exita a nakon gostovanja po najboljim klubovima na Ibici proslavljeni DJ Architect brinuće se za muziku na pomenutom splavu, a da bi veče 3.juna, pod sloganom Celebrity Tuesday bilo potpuno tu su i čuveni Viper i Alex Candy.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Dakle, ako ste ljubitelji R’n’B i House muzike i osećate se kao celebrity, Blaywatch, je pravo mesto za vas da do zore party-jate poput najvećih svetskih zvezda. Ono što je zanimljivo jeste da će svakog utorka biti žurka sa drugom tematikom, tačnije da će biti inspirisana drugim svetskim klubom.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch 

Ministry of Belgrade life ove sezone pomera granice jer je Celebrity Tuesday noć zbog koje ćete definitivno odbrojavati dane do utorka! Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com