Najave, vesti

Ženska prijateljstva su vredna stvar u životu. To su osobe na koje uvek možemo da se oslonimo, koje će uvek biti sa nama i kojima možemo uvek da se poverimo. Zato je i bitno da vreme sa njima bude veoma kvalitetno provedeno. Stoga, vam predlažemo da obavezno posetite jedinstveni kafe u Beogradu - Knjižaru 011.

kafe Knjižara 011

Fotografisano u Kafe Knjižara 011

Naime, kafe Knjižara 011 otvara večernju varijantu za druženja. Zato vam savetujemo da uhvatite svoju drugaricu za ruku (ili drugarice) i pravac Knjižara 011. U prelepoj ušuškanoj bašti, uživajte u omiljenim ženskim poslasticama: najukusnijem sladoledu i prelepim kafama. Pored toga, možete da zgrabite bilo koju knjigu sa police i uživate u izabranom štivu, kao dodatni užitak.

Kada jednom zakoračite u svet knjiga, iz njega nećete moći izaći, a boravak u kafeu Knjižara 011 će vam postati nov način života. Zato ne oklevajte, nego pravac kafe Knjižara 011! Čekamo vas!

kafe Knjižara 011

Fotografisano u Kafe Knjižara 011

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su obavezne, ali besplatne! Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafe Knjižara 011

Fotografisano u Kafe Knjižara 011

 

beogradnocu.com