vesti

Idealno uz vrisak.

Kafana Bakara je mesto vrlo zgodno, ovde su svi vaši provodi višestruko nabijeni lepim emocijama, ovde igre i pesme nikada nije dosta. Sutra na ovom veoma dragom mestu, sa vama spektakl pravi neponovljivi Saša Katančić, što će biti veoma drago svim damama koje sutra za Dan zaljubljenih odšetaju put kafane Bakara i uz Sašin besprekorno harizmatičan glas proslave ovaj predivni dan uz osobu do koje im je najviše stalo.

kafana Bakara

 Fotografisano u Kafana Bakara

Saša Katančić je pevač starog kova u urbanom ruhu, takvi glasovi poput Sašinog veoma retko se pojavljuju na muzičkoj mapi. Još dok se takmičio u Zvezdama Granda Saša Katančić je osvojio mnoga srca i tu ljubav i sutra će podeliti sa svim gostima koji svoje večernje poverenje poklone zabavnoj komandi idealne kafane Bakara.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je prozorsko okno sa pogledom na vaša raspojasana kafanska maštanja, ovde ćete dovršiti sve započete poslove, stopirati sve nebitne događaje i utopiti se u mlaz najiskrenijih emocija koje će sa vama u subotu podeliti veličanstveni Scream bend, koji pršti od želje da vas zabavi ne dobro, nego najbolje. Kafana Bakara je kao stari sat koji čuva otkucaje boemskih srca i skuplja ih na jedno mesto da bi ih vama svakog petka i subote poklonila na dar. Ovaj nesebični sevdački dar upotpunite promocijom Johniee Walkera u čijem ukusu i to u količini od jedne flaše možete uživati za svega 4000 dinara.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Da biste doživeli nepobedivo najrazdraganije kafanske trenutke u kafani Bakara treba da izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I naša galerija fotografija obožava kafanu Bakara, a vi se od sutra svojim najlepšim kafanskim momentima zlatnim slovima upišite u nju.

 

beogradnocu.com