InBox, vesti

InBox: Oliver Stoiljković slavi 15 godina rada.

Oliver Stoiljković predstavlja jednu od najvećih pop zvezda devedesetih.  U petak 20. decembra u klubu InBox  slavi 15 godina na sceni, odnosno 15 godina muzičkog i klupskog rada. Oliver je, složićete se, postavio standarde beogradske klupske scene.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Gde god da nastupa napravi fenomenalnu atmosferu jer mu njegov talenat i ljubav prema muzici dozvoljavaju da se u svakom žanru snađe neverovatno dobro. Kako i sam kaže, na proslavi 15 godina njegovog rada neće biti vatrometa ili specijalnih efekata, ali skreće pažnju na veliku količinu dobre energije i odlične atmosfere, koju ne smete propustiti.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Oliver inače iza sebe ima nekoliko albuma - "Uklet od ljubavi”, na kojem je radio kao kompozitor i tekstopisac. Nakon toga objavio je albume “Nemoj plakati i “U tvojim očima”. Četvrti album "Lavina" snimio je 2002. godine, a 2008. godine mladi gitarista Uroš Teofilović uradio mu je aranžman za singl “Otkucaji”. Poslednji singl koji je izdao nosi naziv "Ljubav od papira", a postoji i video izdanje. Sarađivao je sa mnogim poznatim imenima srpske muzičke scene, a važi za jednog od najpopularnijih klupskih pevača u Beogradu.

U klubu InBox nakon petka sa Oliverom Stoiljkovićem možete se provoditi već u subota 21. decembar uz No Comment Band & Marcco Oxiduality. Ovo je takođe veče koje će biti upamćeno po fenomenalnoj svirci u klubu InBox.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com