InBox, vesti

InBox za najbolji clubbing.

InBox u Karađorđevoj ulici prošle nedelje je napravio potpuni haos i fenomenalnu žurku. Naime prošla subota je bila u znaku The Beatsheakersa, najpopularnijih srpskih Dj-eva.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Beatshakers su organizovali proslavu 300. emisije i imali goste rezidente Papaya kluba sa Paga. Njihov prvi singl je “Ma Cherie” koji je realizovan 2009. Godine. Ubrzo je postao hit godine na nekoliko nacionalnih radio stanica. Tri godine kasnije, verzija “Ma Cherie”, koja je napravljena u saradnji sa DJ Antoine, postala je jedan od najvećih hitova u svetu 2012. U međuvremnu, The Beatshakers su objavili dva singla “Prisoner”, koji je dostigao prvo mesto na MTV Adria chart, i "Who's gonna stop me now" u saradnji sa jednom od najpoznatijih srpskih pevačica Aleksandrom Radović.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Svi ljudi koji uživaju u dobrim žurkama i pravom provodu mogu da čuju The Beatshakers svuda po svetu i klubu InBox i uživati u njihovom izvanrednom zvuku i muzici.

Priuštite sebi nezaboravan izlazak i doživite jedinstvenu atmosferu InBox kluba iz prve ruke! Večeras vas očekuje Marcco Oxiduality, dok je petkom svima poznati i šarmantni Oliver Stojiljković Bend koji pravi fenomenalnu atmosferu na svakom nastupu. Oliver će, kao i uvek, predstaviti na najbolji mogući način svoj širok repertoar pop i rock hitova, zbog kojih su njegovi nastupi najviše i posećeni u klubu InBox.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Klub InBox ima sve ono što dolikuje jednom mainstream klubu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda. Za Dj pultom novog kluba rezidenti su Gagi Kabadajić, Pedja Stanković i Ura koji vam pružaju nesvakidašnji provod.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu InBox možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com