River, vesti

Indira Radić gost iznenađenja na Riveru!

Svake srede splav River za vas ima iznenađenje koje predstavlja jednu aktuelnu i popularnu muzičku zvezdu. Gost iznenađenja ove srede je atraktivna folk pevačica Indira Radić, u medijima poznata i kao srpska „Šakira“.

Indira je na sceni već dvadeset godina i važi za jednu od pevačica koja najbolje sarađuje sa svojim kolegama, zbog čega ima dosta duetskih pesama, ali i dosta poznatih ličnosti na svojim nastupima. Njeni najveći hitovi su „Lopov“, „Zmaj“, „Moj živote da l‘ si živ“, „Bio si mi drag“ i „April“, dok je njen najpoznatiji album „Zmaj“ iz 2004. godine.

Uz ove, ali i mnoge druge kompozicije, moći ćete da uživate ove srede na splavu River. Dobar provod, kvalitetna muzika i ispunjenost splava do poslednjeg mesta ono su što karakteriše svaku noć na splavu River.

River

Fotografisano na Splavu River

Nakon Indirinog nastupa u sredu, na Riveru u petak, 19. jula, nastupa Šako Polumenta, u subotu vas zabavljaju Vesna Zmijanac i Ćemo, dok je nedelja RnB veče. Početak naredne nedelje, ponedeljak, 22. jul, obeležiće Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović.

Fotografije sa popularnog prestoničkog splavu River možete pogledati u našoj galeriji. Portal beogradnocu.com posetiće i nastup Indire Radić i fotografisati najuzbudljiviji provod u prestonici.

River

Fotografisano na Splavu River

Rezervacije za nastup Indire Radić, kao i za sva dešavanja na splavu River možete izvršiti upravo ovde. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com