Staro Drvce, vesti

Iskusite sedmodnevni kafanski maraton.

Kafana Staro Drvce je kafana za svaki dan, od ponedeljka do nedelje. U kafani Staro Drvce imate priliku da doživite pravo kafansko veselje koje je prepuno zanimljivih iznenađenja.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Već danas u kafani Staro Drvce imate priilku da se odlično zabavite uz Najjači Bend i goste iznenađenja, što podrazumeva lepu i kvalitetnu zabavu koja nikoga neće ostaviti u lošem raspoloženju, jer kafana Staro Drvce zna šta volite i upravo vam donosi takvu zabavu.

U utorak na ovom savršenom kafanskom mestu spremni će vas dočekati Đole 85, Maca Gavrilović i Bend Van Zakona koji poznaju sve parametre dobre zabave i nesebično vam donose pravi boemski šlagvort koji podrazumeva igru i pesmu do zore.

Sreda je u kafani Staro Drvce savršen dan za provod i to uz Drvce Bend, Tanju Živković i Vladu Nikolića koji će doprineti kvalitetu vašeg kafanskog života na najbolji mogući način. Kafana Staro Drvce donosi one prave boemske momente koji podrazumevaju veselje dok vas noge nose.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U četvrtak u vašoj omiljenoj kafani Staro Drvce sa vama su Drvce Bend, Lidija Dimitrijević i Nenad Radovanovoć koji će vam doneti veselje koje se pamti, potpuno ludilo do sitnih jutarnjih sati sa ovim savršenim spojem muzičara i izvođača čeka vas svakog četvrtka u najboljoj kafani u gradu kafani Staro Drvce.

U petak na mestu kafanskog ludila sa vama se vesele Drvce Bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović, a tu su i gosti iznenađenja, petak u kafani Staro Drvce uvek bude fenomenalan dan i odlična prilika da baš tad pođete u izlazak sa prijateljima.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce zna šta se očekuje od odličnog provoda, upravo vam to i nudi subotom i to kroz nastup Drvce Benda, Slobe Radanovića, Nenada Radovanovića uz goste iznenađenja koji celu kafanu dignu na noge. Drvce Bend, Lidija Dimitrijević, Vlada Nikolić i gosti iznenađenja sa vama su nedeljom odličan provod i perfektne cene glavni su razlog da svoje raspoloženje prepustite kafanskom majstoru kafani Staro Drvce i provod je zagarantovan.

Kafana Staro Drvce je pravo mesto za dobar provod. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com