Pivnica Ispod Mosta, vesti

Ispod mosta ludilo.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde biste mogli da se provodite ove nedelje, beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda iz ponude izdvajamo fantastičnu kafanu Pivnica Ispod Mosta, koja vam nudi fantastičan provod sa mnoštvom atraktivnih ponuda i jedinstvenim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pored svih sjajnih pogodnosti, kafana Pivnica Ispod Mosta nudi vam i fantastičnan muzički repertoar. Naime, od sada se u kafani Pivnica Ispod Mosta možete provoditi i sredom, pa je 12. februar rezervisan za provod uz Borisa Čolića i Cool bend, koji uvek nraprave fantastičnu atmosferu.

Samo dan kasnije, u četvrtak 13. februara nastupaju Darija i Pule Skandal, dok je petak, 14. februar rezervisan za fantastične Tamburaše, koji će vam na najbolji mogući način obeležiti ovaj Dan ljubavi. Uz najlepše starogradske numere moći ćete da iskusite maksimalno romantičnu atmosferu, i sa svojom dragom osobom osetite vrhunac prestoničkog provoda.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se! I subota, 15. februar rezervisana je za nikad bolji provod u Pivnici Ispod Mosta, jer vas očekuje orkestar "Komšije", koji će svojom muzikom upotpuniti humanitarno veče za Srnu Sedmak. Ne propustite šansu da učinite dobro delo, i na taj način pomognete onome kome je najpotrebnije, a samim tim osetite i ličnu satisfakciju.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervacije za sva dešavanja u Pivnici Ispod Mosta možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu sjajnu kafanu.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz Pivnice Ispod Mosta svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com