Stara Pesma, vesti

Ispraćamo staru godinu uz Staru Pesmu.

Najbolji način da provedete poslednje dane 2013. godine jeste da sa prijateljima uživate u kafani Stara Pesma. Uz fantastičan muzički repertoar, najlepše devojke i najpristupačnije cene, očekuje vas neverovatna atmosfera uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Utorak 24. decembar rezervisan je za provod uz Slobu Vasića i hitove kao što su “Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“… Sudeći po njegovim proteklim nastupima, ni ovaj ne smete propustiti. Samo dan kasnije, u sredu za vaš provod pobrinuće se atraktivna Mirna Košanin i Miami Band. Fantastični Milan Mitrović biće vaš domaćin u četvrtak, dok će vaš poslednji petak u 2013. godini obeležiti Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska. Subota je idealan dan za provod uz Nikolu Džonija Jakovljevića & Workerse.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Pravi umetnici kada je dobar provod u pitanju nesumnjivo su ljudi okupljeni oko kafane Stara Pesma. Naime, ova popularna prestonička kafana iz nedelje u nedelju svojim gostima pored spektakularnog muzičkog repertoara pruža mnoge pogodnosti. Provod je uvek zagarantovan, a na vama je samo da proverite zašto! Ne dozvolite da bilo koji prestonički spektakl protekne bez vas!

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo Stare Pesme i u narednoj 2014. godini.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

A da vi ne biste propustili spektakl koji se odvija svakodnevno u ovoj kafani rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com