Limun Žut, Najave, vesti

Ispričaću vam sve o najluđim noćima.

Vaš noćni život je jednoličan, ne možete da pronađete kafanu po svojoj meri? Imamo rešenje za vas. Kafana Limun Žut je idealna destinacija za svaki vaš provod.

LIMUN ZUT

Fotografisano u Kafana Limun Žut

U ovoj kafani nudi vam se repertoar koji će vas navesti da igrate do zore, da zaboravite na sve probleme i da se provedete kao nikada pre. Tamburaški orkestar "Čeznem za lovom" zabavljaće vas utorkom i sredom, kada vas očekuju i rakije po ceni od samo 99 dinara. U četvrtak čeka vas sjajni orkestar "Papas Yanija" u čijem sastavu imate, tri gitare i bubnjeve, dok vas za dane vikenda ponovo zabavlja orkestar "Čeznem za lovom".

limun2

Fotografisano u Kafana Limun Žut

I ne samo to cene ćete naprosto obožavati. U kafanu Limun Žut izlaze najveseliji ljudi, koji će svaki vaš boravak u ovoj kafani dodatno ulepšati i obogatiti.

LIMUN

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com