Kasina Bar, vesti

Ivan Bosiljčić uživao u nastupu svoje supruge.

Sinoć ste imali   priliku da čujete jedan od naših najboljih vokala na pevačkoj sceni, Jelenu Tomašević. I to nigde drugde  nego u sjajnom klubu Kasina Baru ste mogli da uživate u fantastičnoj atmosferi koju je ova pevačica priredila.

Naime, Tomaševićeva je iste večeri proslavila i svoj trideseti rođendan, pa je to ujedno bio i jedan od razloga što je veče proteklo sa puno emocija i sjajne muzike. Pored njenih vernih obožavaoca, u publici su je podržali i mnogi prijatelji , među kojima je bio i njen suprug Ivan Bosiljčić.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Poznati glumac je nedavno na čak dve predstave doživeo sitne nezgode i pehove, ali je uspeo, kao pravi profesionalac, da to prevaziđe i pojavi se kao velika podrška svojoj supruzi u klubu Kasina Bar.
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević inače važe za jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni, a pored jednogodišnje ćerke Nine planiraju proširenje porodice.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Svi prisutni gosti uživali su u Jeleninim velikim hitovima: “Košava”, “Jutro”, “Okeani”, “Vertigo”, ali i u drugim pesmama njenih kolega, koje je Jelena izvodila. Ko nije uživo čuo ovu pevačicu kako peva na sceni, propustio je sjajno veče.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Fotografi portala beogradnocu.com takođe su se provodili uz neverovatnu Jelenu Tomašević, a fotografije koje su obeležile ovo veče možete pogledati u našoj galeriji.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Pored dobre zabave i sjajne ekipe ljudi, u Kasina Baru zahuktala se fantastična atmosfera, kako i dolikuje ovom klubu, pogotovu sa sjajnim gostima koji nastupaju iz nedelje u nedelju.
Večeras vas u  Kasina Baru očekuje nastup Gitarsa, a u subotu samo za vas peva fantastični Vesko Vučković.

Kako ne biste propustili sledeći vrhunski provod u Kasina Baru, rezervišite svoje mesto na vreme, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com