Najave, vesti

U četvrtak, 18. septembra, na otvaranju kafane Slobodni Strelac nastupiće šarmantni Ivan Gavrilović. Ivan neće nastupiti sam, nego i društvu svoji kolega Alena Mukovića, Ilije Ilića, Bojana Savića, Nikole Stevanovića i Nikoline Popović.

Ali to nije sve! Na otvaranju kafane Slobodni Strelac očekuju vas i razne promocije točenog piva gde će pivo od 0.33l koštati samo 100 dinara! Petak, 19. septembar, rezervisan je za Fantastic Band. To veče biće promocija domaće medovače  - 0.05l po ceni od 100 din.

Treći dan otvaranja, u subotu, nastupaju Silvija Đogani i bend, a biće promocija točenog piva 0.33l po ceni od 100 dinPotpuno ludilo uz niske cene i vrhunsku muziku! Nedeljom vas očekuje živa svirka i promo cena domaće medovače od 100 dinara. Dozvolite sebi da dođete na ovo "strelište" vrhunskog provoda i otkrijete gde se krije najbolja zabava u gradu.

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Slobodni Strelac. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com