vesti

Ivan Marinković u kafanskom izdanju.

Sve popularniji Ivan Marinković bivši muž pevačice Goce Tržan posle izlaska sa Farme ne prestaje da intrigira javnost. Toliko je postao popularan da je konstantno prisutan u medijima, a samim tim i u noćnom repertoaru Beograda. Sinoć je popularni Marinković zrno kafanske sreće potražio u kafani Dionis i vidno se lepo provodio. Od kako je izašao sa Farme ovaj mladi čovek za kog mediji nisu ni sigurni čime se odista bavi pobrao je mnoge simpatije.

kafana Dionis

 Fotografisano u Kafana Dionis

Uspeo je da ostvari ljubav sa Sarom Trajanović zbog koje je na Farmi imao vidne promene raspoloženja jer se ona nije izjašnjavala o svojim osećanjima prema njemu. Marinkoviću popularnost vidno prija, kako je nedavno izjavio planira čak da snimi i duet sa Suzanom Perović koja je takođe učestvovala na prošloj Farmi, te mu se izgleda smeši pevačka karijera.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis je mesto gde ne treba da gušite svoje emocije, baš naprotiv, sinoć uz Cunami Bend bilo je veoma ludo u jednoj od najlepših prestoničkih kafana. Kafana Dionis vas naprosto zove da se provedete kao nikada pre, sve u vezi sa njom je perfektno i to morate doći da vidite.

Večeras u kafani Dionis ponovo vas zabavlja pravi muzički uragan najpoželjniji bend u gradu Cunami Bend, koji će oduvati sve loše vibracije. Kafana Dionis je prava meračka kafana, u njoj ćete pronaći sve što vam srce ište i mnogo više od toga, ovde će vam kafanski dani biti kao iz najboljih kafanskih pesama, onih koje su nadživele sve ratove, raspade, pa i generacije. U kafani Dionis svi teže za istim ciljem, a kroz najbolji provod koji samo ovde spava uvek ga i ostvare, a vi proverite na šta smo tačno mislili.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Vaša kafana je definitvno kafana Dionis, da biste se u to i uverili besplatno rezervišite najslađe momente kafanske baštine i to putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com