Cinema, Poznati, vesti

Ivana Maksimović slavi medalju.

Naša reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović, koja je prošle godine na Olimpijskim igrama u Londonu osvojila srebrnu medalju, uživala je sa društvom u beogradskom klubu Cinema.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Ona je pokazala da pored toga što ima dobro oko i ume da gađa, ume i da bude majstor za dobar provod. S obzirom da je Ivana nedavno osvojila srebrnu medalju u gađanju vazdušnom puškom na Svetskom kupu u američkoj vojnoj bazi Fort Bening, po dolasku u Beograd, morala je taj uspeh i da proslavi. Tako je slavlje usledilo u fenomenalnoj Cinemi!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

A sa kim je Ivana bila u društvu i da li je pored nje bio dečko, košarkaš Danilo Anđušić, uverite se kratkim pregledom u galeriju fotografija. Večeras vas u klubu Cinema zabavljaju Snežana Nena Nešić, Milan Mitrović i Nemanja Staletović.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com