Jimmy's, vesti

Ivana Selakov nastupa na Jimmy’s-u!

Na najpopularnijem prestoničkom mestu za noćni provod, na splavu Jimmy's, u četvrtak 5. septembra nastupiće atraktivna, mlada pevačica, Ivana Selakov. Očekuje se da atmosfera, kao i uvek, bude vrhunska, i da će gosti beskrajno uživati u kvalitetnoj muzici, prijatnom ambijentu i jedinstvenoj energiji.

„Grad, grad“, „Pobediću bol“, „Mesec dana“, „Daleko si“, „Uradi mi to“ hitovi su Ivane Selakov uz koje ćete moći da uživate na novootvorenom splavu Jimmy's, a čuće se i hitovi drugih pevača naše muzičke scene, koje Ivana u svojoj interpretaciji savršeno izvodi.

Ivana Selakov inače je dugo sarađivala sa Cecom Ražnatović, a bila i članica grupe “Beauty Queens” sa kojima je 2007. nastupala na Evroviziji zajedno sa Marijom Šerifović i tako prvi put donela pobedu Srbiji na Evroviziji. Od 2009. godine Ivana nastupa kao solista, a 2010. je objavila i svoj prvi album “Uradi mi to” za Grand produkciju, koji je publika neočekivano dobro prihvatila. Danas je jedna od klupski najtraženijih pevačica, koja na svojim nastupima pruža uživanje za sva čula.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

A nakon četvrtka sa Ivanom Selakov, vikend na splavu Jimmy's možete započeti uz fenomenalnu ekipu, odnosno Danijelu Trkulju, Nebojšu Vojvodića i Fantastic Band, a samo dan nakon toga, u subotu 7. septembra, na istom mestu vas očekuje Millenium Band, Daria Stanojević i Aleksa Radenković. Jimmy’s vam za utorak priprema gosta iznenađenja, a njegov identitet ćete prvi saznati ukoliko i dalje budete pratili vaš omiljeni beogradnocu.com! A u sredu 11. septembra, nastup će održati Miligram.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Zašto ne smete da propustite provod na splavu Jimmy's pogledajte u našoj galeriji! Tamo se nalaze fotografije nainteresantnijih momenata vašeg noćnog provoda na ovom beogradskom splavu. Nakon toga, ne preostaje vam ništa drugo nego da odmah rezervišete svoje mesto za maksimalno uživanje! To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com