Naša Priča, vesti

Iza kulisa jedne priče.

Sutra vas u sjajnoj kafani Naša Priča čeka jedan sjajan kafanski momenat onaj koji ćete i te kako voleti, naprosto obožavati. To je momenat koji predstavlja najpozitivnije vibracije muzičkog dostignuća, a koje će sa vama u ovoj izvanrednoj kafani podeliti, na jedan veoma poseban način Peca Petaković.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Naša Priča je zaista kafana koju vredi posetiti i prepustiti se njenim znalačkim dražima, jer se radi o uživanju na koje nigde nećete naleteti. U petak priča dobija jedan veoma zanimljiv tok, jer na jedan krajnje autentičan i svevremen način sve kafanske priče ovoga sveta pokušaće da vam dočara Akustik Bend. Kafana Naša Priča i Akustik Bend su u jednoj posebnoj vezi onoj neraskidivoj, to je veza satkana od najprefinjenijeg materijala onog kad jednom u njega takneš iz kafane ne možeš da se makneš i upravo to se i vama dešava u kafani Naša Priča.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana Naša Priča je krajnje živahna, sve je u njoj simpatično, tu ćete sresti razne ljude, razne karaktere, a sve na vašem kafanskom putu do idelane ljubavne priče vaše priče u kafani Naša Priča. Subotom priča u kafani Naša Priča dobija izvanredan epilog i to sa Viva Bendom, koji će na svoj način ispričati i prepričati na hiljade različitih kafankih priča pa vi odaberite koja vam je srcu najbliža i koja vam se najviše dopada, a biće tu ozbiljan izbor, i domaće i folk i pop, pa i po koja strana, pa vi izberite na kom jeziku i u kom ritmu ćete dočarati svoju ljubav prema kafani Naša Priča.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana Naša Priča je uvek najbolji izbor među svim kafanama, zašto, proverite sami. Besplatne rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. I naše priče se kriju u kafani Naša Priča, a vrlo rado ćemo našim objektivima zabeležiti i vašu, treba samo da dođete i vaš osmeh u našoj galeriji fotografija je zagarantovan.

 

beogradnocu.com