Nova godina

Naš portal beogradnocu.com ima raznovrsnu ponudu za Novu godinu koja će odgovarati svačijem stilu i ukusu, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše.

Ovog puta, posvetićemo se spektakularnim klupskim žurkama u najpopularnijim klubovima u Beogradu koji će definitivno ispuniti sva vaša očekivanja.

Klubovi su se potrudili da pripreme prigodne dočeke, a najspektakularnije odbrojavanje ponoći je zabeleženo na sledećim mestima.

Evo šta se sprema!

Club 94

Club 94

Club 94

Zahvaljujući sjajnoj prvoj sezoni, Club 94 je rešio da vas obraduje žurkom sa najboljim uslovima u gradu za doček 2015! Cena karata u pretprodaji je 2.990 dinara. U cenu karte ulazi neograničena konzumacija preko 33 vrste domaćih i stranih pića (strana vodka, viski, gin, vino, pivo, kokteli, šejkeri...).

Doplata za mesto na šanku ili community : 0 din
Doplata za barske stolove : 0  din (minimalno 4 osobe)
Doplata za visoko sedenje : 0 din (minimalno 8 osoba)
Doplata za separe : 12.000 din (gratis Moet 0.7)

Klub Beton

Beton-ng2015

Klub Beton obaveštava svoje drage goste da su rešili da ponuda za doček Nove godine bude povoljna i prijateljska:

Karta po osobi iznosiće samo 20 eura. Za barski sto je takođe ista cena ali je minimum četiri osobe. Za visoko sedenje neophodno je minimum 8 osoba, dok je separe 200 eura, a karta po osobi 20 eura. Uz ovu ponudu dobijate i Moet 0.7 + Grey Goose 0.7 (ili Jack Daniel's) koji su uključeni u cenu.

Prestižni klub Beton će svojim glamurom i pažljivo koncipiranim programom privući mnogo posetilaca, i to pretežno iz krugova urbane klupske populacije. Na žurke Beton kluba dolaze i poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume, novinarstva, a tako će biti i ove lude novogodišnje noći.

Mr. Stefan Braun

Stefan-Braun

Ukoliko ste željni vrhunske house muzike, dobrog pozitivnog društva i idealne lokacije prvo mesto na listi zauzima Mr. Stefan Braun na devetom spratu Nemanjine 4!

Tamo se noći pretvaraju u jutra, tamo se zgrada trese od najbolje muzike, to je mesto gde se zaboravljaju sve brige i gde je jedini moto "Carpe diem", ili možda ipak "Carpe nox". U večeri 31. decembra, čekaće vas gospodin Braun i njegova ekipa, sa kojima se svako veče pretvara ni u šta drugo do u NAJLUĐU ŽURKA U REGIONU! Ako ste za nešto ludo, nešto nezaboravno i zasigurno posebno, onda vam je u novogodišnjoj večeri mesto sa Braunom, visoko nad svetlima Beograda.

Očekuju vas Open bar tokom cele noći i najbolji staff, spreman za svaki izazov koji pred njega postavite. Nazdravite zajedno za dane koji nam dolaze i za još luđe noći od onih koje pamtimo, 31. decembra u klubu Mr. Stefan Braun po ceni od samo 50 evra za devojke i 60 evra za muškarce.

slika-za-sajt-braun-ng

Počastite sebe jednim nezaboravnim dočekom Nove godine i ispratite staru 2014. kako dolikuje.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com