InBox, vesti

Izbrišite tragove u klubu InBox.

Još uvek niste odlučili gde ćete se provoditi ovog vikenda? Još uvek ne znate gde ćete moći da čujete baš sve svoje omiljene pesme i koji je klub pogodan baš za vas beogradnocu.com je tu da vam iz velike prestoničke ponude izdvoji samo ono najbolje, a za ovaj vikend preporučujemo klub InBox.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Petak 21. februar u klubu InBox obeležiće Oliver Stoiljković Band, sa svojim sjajnim muzičkim repertoarom, neverovatnom harizmom i numerama koje će vas čitave večeri držati na nogama. Samo dan kasnije, u subotu 22. feburara za vas nastupa Superstars Band & Marcco Oxiduality.

Superstars Bend već je dobro poznat beogradskoj publici jer se već dugi niz godina nalaze na klupskoj sceni, koju su svojom energijom vrlo lako osvojili. Bend se sastoji od 6 članova koji sa svojim ogromnim i raznolikim repertoarom, od rock’n roll-a, pop-a, dance-a, house-a, latina, reggaea-a, funk-a, rock-a, hard-rock-a, heavy metal-a, pa do domaćeg pop rocka, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Uz njih i fenomenalnog Dj Marcco Oxiduality-ja, iza koga se krije Marko Gojković, garantovano ćete se provesti bolje nego ikada.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu uz Olivera Stoiljkovića ili Superstars Band, sa podrškom dj-a Marcco Oxiduality, već rezervišite svoje mesto na vreme za petak i subotu u klubu InBox. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. Rezervacije su, kao što znate, besplatne, ali obavezne.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com koji neće dozvoliti da najbolje žurke proteknu bez njih, kao i bez fotografija koje beleže iste. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Budite in, posetite InBox!

 

beogradnocu.com