Blaywatch, vesti

Iznenađenje na splavu Blaywatch.

Popularni splav Blaywatch je i ovog petka pripremio zanimljivo iznenađenje za svoje goste. Večeras će na ovom splavu kao specijalni gost nastupiti mlada pevačica Katarina Živković.Verenica Baneta Jankovića kaže da sav novac koji zaradi ulaže u karijeru i nikada ne žali zbog toga. Ona tvrdi da joj je snimanje pesama i spotova donelo puno uspeha u koji vredi ulagati.

Pobednica pretposlednje sezone rijaliti programa "Farma" vredno radi i jedna je od retkih pevačica koja uspeva da bude zadovoljna i na privatnom i na poslovnom planu. Ljubav cveta, a par često objavljuje i prelepe slike sa egzotičnih putovanja na kojim im mnogi zavide.

Vlasnica najnovijeg hita "Kuba" najavila je fenomenalan provod večeras na splavu Blaywatch, a kako je navikla svoju publiku s pravom možemo da očekujemo da se večeras pojavi u nekoj atraktivnoj odevnoj komninaciji.

Ako volite njenu muziku i splav Blaywatch, predlažemo vam da na vreme rezervišete svoje mesto i osigurate sebi i svojim prijateljima sto, visoko sedenje ili separe. To možete da učinite jednim klikom na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Portal beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih nekoliko nedelja na splav Blaywatch, pa ukolilo ste radoznali da saznate kako se provode ljudi na ovom popularnom splavu predlažemo vam da pogledate fotografije u našoj galeriji slika.

 

beogradnocu.com