vesti

Izuzetan muzički repertoar u restoranu Sunce.

Restoran Sunce svojim gostima pruža potpuno uživanje u toku cele nedelje. U restoranu Sunce, pored toga što možete uživati u izuzetnoj kombinaciji tradicionalne domaće kuhinje i internacionalnih specijaliteta, možete se i tokom čitave nedelje vrhunski provoditi.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U ponedeljak 18. novembra vaši domaćini u restoranu Sunce biće Saša Gnus i Neli Monk. Uz klavijaturu i neponovljivi vokal provešćete se zaista izuzetno, a provod neće izostati ni u utorak 19. novembra kada će se za vaše maksimalno uživanje pobrinuti fantastični sastav Duo Margarita. Sreda je rezervisana za Aleksandru i Miloša, odnosno za jedinstveni vokal praćen virtoauzom na gitari. Četvrtak je, kao što se već navikli, noć u kojoj uživate uz Danijela Bend, dok vas u petak očekuje Balašević Tribute Band. Nedelju možete provesti uz Marka i Aleksandru.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih sjajnih večeri, pogledajte našu galeriju i uverite se u vrhunski enterijer koji će upotpuniti vaše uživanje. Rezervacije za sva najavljena dešavanja, dnevna ili večernja, u restoranu Sunce možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time omogućiti sebi i svojim prijateljima jedinstven provod. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com