vesti

Izvanredan muzički program u restoranu Sunce.

Restoran Sunce, pored izuzetno atraktivne lokacije koja ga čini vrlo popularnim, izuzetno je posećen i zbog vrhunske usluge koju nudi, kao i zbog svakodnevnog spektakularnog provoda. Ove nedelje muzički repertoar je zaista fenomenalan, očekuje vas neponovljivo uživanje.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U utorak 29. novembra za vaš izuzetan provod biće zadužen vrlo traženi sastav Duo Margarita. Fenomenalan muzički repertoar i zabava za sve generacije ono su što karakteriše ovaj fantstični bend.

U sredu 30. novembra na scenu restorana Sunce penje se neverovatan duo. Naime, vaši domaćini biće Miloš, virtouz na gitari i pevačica Aleksandra koja će maksimalno upotpuniti vaše veče svojim sjajnim vokalom.

Četvrtak je rezervisan za Danijela bend, dok vas u petak očekuje Kvartet za dušu. Subota je pravi izbor za sve romantike, kada u restoranu Sunce nastupa Balašević tribute bend - Samo retki nađu retke.

Od ponedeljka do četvrtka muzički program počinje od 20.30, dok vikendom počinje od 22h. Ono što je sigurno, koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati!

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih neverovatnih događaja pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje uz savršen muzički program u restoranu Sunce.

 

beogradnocu.com