vesti

Ja bih da pevam još malo.

Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je prava prilika da iz sveg grla zapevate i otkrijete sve lepote nezamenljivog kafanskog života. Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je idealno mesto da opustite sva vaša čula i bacite se u zagrljaj svojoj omiljenoj pesmi.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Sutra u kafani Ko To Tamo Peva!? čekaju vas sevdački maniri Harizma Benda, Akustičnih Tamburaša koji će vam srce rasporiti na pola, jednu polovinu za sevdah, a drugu za boemske suze, pa šta vam se više svidi. Ako ste se ikada zapitali kako žive boemi najprecizniji odgovor će vam dati Harizma Bend u kafani Ko To Tamo Peva!?, jer oni su izveli na kafanski put generacije i generacije boema i tu filozofiju poznaju u takt.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U subotu kafana Ko To Tamo Peva!? se veseli sa vama kroz sjajni repertoar najharizmatičnijeg benda u gradu Harizma Bend, ovi Akustični Tamburaši oduševiće sva vaša htenja i otopiti sve vaše oklope, ogrešćete u sevdah jer sa kafanom Ko To Tamo Peva!? foliranja nema, tu je sve baš onako pravo i kafanski svi osmesi su dobrodošli i sve suze se vide, sve je prirodno i sve autentično, pa onaj ko tome odoli ostaće uskraćen za najlepši kafanski doživljaj u životu koji reprize nema.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? će se raspevati sa vama i vašim srcima, treba samo da rezervišete hiljade i hiljade besanih noći i to je sve, a to možete učiniti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije o noćnom životu Beograda. Kafana Ko To Tamo Peva!? peva i sa našim objektivima u toj pesmi najlepši stih je vaš osmeh, a nama je vaše dobro raspoloženje večita inspiracija, imajte to na umu.

 

beogradnocu.com